Facebook
  • Амейз Корпоративни Събития
  • +359 887 73 93 83
  • info@amaze.bg
  • Амейз Корпоративни Събития

  • +359 886 026 000

  • info@amaze.bg
Logo Amaze

Тиймбилдинг програми

На лов за легенди и съкровища

Приключенска

Навсякъде по света има скрити съкровища, описани в приказни легенди. Освен легендите, ние имаме и конкретни улики, които да Ви отведат към тях. Ще успеете ли да ги откриете?
"Ловът на съкровища и легенди" е изключително вълнуваща, интерактивна и полезна тиймбилдинг програма. Екипите следват разнообразни улики и преминават препятствия по своя път. Разгледайте историческа местност или половувайте сред природата.

Фирмена Олимпиада

Спортна

Може да сте гледали Олимпийските игри по телевизията, но колко от Вас са имали възможност да участват и то в невиждани и иновативни дисциплини? От нас олимпийския огън, а от Вас - медалите!
Нашите спортни тиймбилдинг програми съчетават по оригинален начин разнообразни дисциплини, които въвличат всеки един участник пълноценно и подпомагат чувствително отборния дух. Движението е щастие, борбеният дух – мотивация, а победата – еуфория.

Академия за шпиони

Приключенска

Достатъчно хитри, досетливи и храбри ли сте, за да бъдете шпиони? Попаднали сте в академия за таланти в шпионския свят и ще трябва да се докажете. Имайте предвид, че това е доста интересен и пристрастяващ занаят. Но също така не е и никак лесен.
Участниците се разделят на няколко отбора, за да разследват мистерия. Те разкриват улики, решават логически главоломки, измъкват се от тайни помещения, за да достигнат до така желаната цел – истината.

Шедьоври на колела

Строителна

За повечето хора купчината, изсипана пред Вас, е просто купчина отпадъци. Но за Вашите креативни умове това е всичко, което Ви е нужно, за да създадете цяла кола. А защо не и ракета!?
Участниците се разделят на екипи, които разполагат с нетипична комбинация от материали, които на пръв поглед не са части от нищо. Но с малко креативност, те могат да бъдат събрани в инженерни шедьоври.

Прабългарски бойци

Приключенска

Отстрелвали ли сте мишена с лък? Забивали ли сте копие? Знаете ли как се държи щит, меч, бич? Всеки древен войн е бил захранван с тези умения. И вие сте потомци на войни.
Малко хора са имали възможността да изпробват толкова разнообразни древни оръжия, да бъдат част от бойна група и да превземат крепост. Ентусиазмът и радостта, с които се възприема тази тиймбилдинг програма, са заразителни.

Трасето на Индиана Джоунс

Приключенска

Защо само на Индиана Джоунс да му е весело с толкова много приключения, предизвикателства, артефакти и какво ли още не. Е, ние организираме подобно трасе и за Вас. Ще се справите ли толкова добре колкото известния герой?
Това е весела и активна програма, която включва няколко етапа и различни изпитания, които участниците трябва да преминат като отбор.”

Разбивачи на рекорди

Спортна/Креативна

Всеки попада от време на време на някой нов покорен рекорд в новините, социалните медии или по радиото. Понякога рекордите са забавни, друг път шокиращи, но винаги любопитни. Едно е, обаче, човек да се бори да подобри рекорд сам и съвсем друго е да бъдеш част от отбор и успех след успех да пишете нова книга на Гинес.
Тази програма ще Ви потопи в света на отборния дух, високите, но постижими цели, много динамика и забава. Ново постижение дебне зад всеки ъгъл, а уникалната система за следене на резултатите в реално време във Вашия джоб ще Ви мотивират да постигате още по-високи цели!

Светлините на Бродуей

Театрална

Малко хора са имали възможността да участват в театрална пиеса или холивудски филм. И малко от нас знаят колко е креативен, забавен и колективен процесът по създаване на една такава продукция. Още по-малко подозират какво е удоволствието да представиш труда си пред колеги и приятели. Тази програма Ви дава тази възможност.

Светлините на Холивуд

Кино/Театрална

Ако ви дадем камера, микрофони, режисьорски стол, терен, светлини, високоговорител и тема, можете ли да създадете следващия бестселър? Заповядайте на снимачната площадка с нас.
Това е програма, която забавлява и сплотява екипите по един невероятен начин. Някога представяли ли сте се в ролята на актьор или пък сценарист, режисьор? „Светлините на Холивуд” Ви дава поле за изява и възможност да разкриете никому неподозиращи таланти.

Майстори на 3-степенното меню

Кулинарен

Почти всеки знае как да пържи яйца. А нещо по-екзотично и оригинално като кокосов ориз с гарнитура от морски филизи? Изненадайте себе си и приятелите си като научите нужните тайни и рецепти.
В тази тиймбилдинг програма ще научите нови и интересни факти за готвенето, ще изпробвате своите възможности и заедно с колегите ще приготвите най-вкусния обяд или вечеря.

Веселите сладкари

Кулинарен

Всяка диета рано или късно свършва. И тогава е хубаво да се поглезим с някой оригинален десерт. Най-добре е, ако рецептата за този десерт сме я научили, докато сме се забавлявали с колеги на някое интересно място, в приятен пролетен ден, докато сме пробвали шоколади, кремове, плодове и другите прекрасни съставки на този десерт.
Колективните проекти по приготвяне на сладкиши изумително много сплотяват екипите и създават позитивни емоции.

Модни дизайнери

Креативна

Тази програма позволява на участниците да си припомнят удоволствието от създаването на нещо със собствените си ръце и с подръчни материали.
Творческата дейност активира въображението, запалва ентусиазма и събужда креативността на хората да създадат от една купчина необичайни материали и платове цял тоалет.

Богатствата на владетеля на Цари Мали Град

Приключенска

Програмата комбинира история, приключенски дух, креативност и предизвиква качества като интелигентността на участниците, тяхната наблюдателност, съобразителността и екипната работа. Победител е отборът, който пръв успее да разкрие загадките и да докаже, че е достоен Владетел на Крепостта Цари Мали Град.
В процеса на игра, участниците опознават историята на това красиво място, разглеждат музейната част, парковете и градините, докато се забавляват със своите колеги и стъпка по стъпка достигат целта.

Бизнес симулация - МИСИЯ ПО ЗАСЕЛВАНЕ НА МАРС

Бизнес

Бизнес симулацията акцентира върху разкриването на лидерския потенциал. Нужно е да се взимат колективни решения, да се взаимодейства с други отбори, да се планира правилно и да се прилага финансова стратегия, за да могат отборите да се придвижат към крайната цел.
Тази програма не предвижда излитане със совалка към Марс, но пък изгражда перспективното мислене и води до разширяване хоризонта на правилните решения, които всеки служител взема за развитието на своята фирма. Бизнес симулацията се провежда под формата на игра, в която колективните решения са от ключово значение за разпределението на наличните блага, разширяването на дейността и увеличението на ресурсите на екипа им.

Барман за една вечер

Театрална

Най-добрият завършек на работния ден е споделеното с колеги питие. С нашата програма „Барман за една вечер” можете да се въплътите в ролята на бармани, за да научите как се прави „Мухито”, „Long Island” или каквото Ви е на сърцето.
Тази програма дава възможност, както за опознаване с Вашите колеги в неформална обстановка, така и за нови знания от кухнята на барманството.

Шест сетива

Креативна

Човек е надарен с 5 сетива - слух, зрение, допир, обоняние, вкус. Някои твърдят, че има и шесто чувство - интуиция. Заповядайте да изпитате сетивата си с нашите предизвикателства.
Тази програма комбинира 6 етапа, през които преминава всеки отбор. Те са обвързани с едно от 6-те човешки сетива. Всеки екип печели точки спрямо представянето си. Печелят участниците, които имат най-развита осезаемост.

Ден на тепиха

Спортна

Слагайте кимоната и елате на бойния тепих. Разнообразието от техники и умения, които могат да Ви се демонстрират и които да изпробвате, са толкова значими, че няма да искате да си тръгнете. Не става дума за борба, а за механика и тактика.
Програмата съчетава кратко обучение по самозащита с показване на някои похвати от Бразилското Джиу Джитсу, чиято красота не е в силата, а в интелигентния подход

Попитай, аз ще кажа

Класическа

Знаете малко едни за други? Събрал Ви е проект, работа или нужда от свеж екип? Разберете повече един за друг, без да говорите за себе си. Просто попитайте и разкажете.
Членовете на всеки нов екип имат нужда да се опознаят, да почувстват комфорт, да изградят доверие и да се сплотят с останалите. Именно това стимулира постигането на добри резултати и ефективна съвместна работа.

Щрихи и рими

Рисувателна/Креативна

Заедно със своя отбор, нарисувайте на своето бяло платно цветна частица от картина. Дори да не знаете коя е картината, трябва да прерисувате своята част точно. Когато всички са готови, ще сглобите всеки пиксел на съответното му място за да видите Вашето произведение на изкуството, създадено от общите Ви усилия. Можете да го вземете в офиса си!

Сървайвър

Спортна/Приключенска

Обичате да се впускате в различни приключения? Обичате чувството, когато кръвта Ви кипи от адреналин? Тогава несъмнено трябва да се включите в “Сървайвър”! Тази програма позволява на участниците да подложат на изпитание своята борбеност и воля за победа, но и спомага за подобряването на екипната им дейност, стратегическото планиране и разбиране за отбора. Ентусиазъм, целеустременост и огромна доза авантюризъм са вплетени в предизвикателствата, пред които ще Ви подложи “Сървайвър”!

Детство мое

Социална отговорност

Тази програма предоставя на Вашите служители възможността да се сплотят като екип чрез благотворителен акт от най-високо ниво - към деца, лишени от родителски грижи. Нищо не оставя такова удовлетворение у човека като това да направи едно добро дело за няколко искрени и невинни детски души, които мечтаят за малко внимание и усмивки. Такава програма се запомня добре и има дълготраен ефект, защото трогва участниците на дълбоко емоционално ниво.

Природа моя

Социална отговорност

Тази тиймбилдинг програма предоставя на Вашите служители възможността да се сплотят като екип чрез благотворителен акт от най-високо ниво - да засадят дръвче. Удовлетворението от това да дадеш нов живот на природата и да обогатиш “белите дробове” на обществото, в което живееш, е несравнимо изживяване и ценност. Зелената ни програма оставя трайни спомени у всички участници, които биват свързани от силно емоционално преживяване.

Музикални таланти

Музикална

Нека всички заедно се впуснем в едно музикално приключение. Няма ограничения и всеки участник е предизвикан от нас да разкрие своя музикален талант. Тук важни са отборният дух, синхронът и креативността. Единствено заедно, отборите могат да спечелят, създавайки симфония от звуци и ритми, уникални за Вашата фирма и екип!

Креативни строители

Креативна

Една от основните задачи на всеки добре работещ екип е да оцени добре ресурса, с който разполага, или така наречените “подръчни материали”, да разбере добре каква е крайната цел и да изгради пътя от едното до другото. Екип, който може да запази целостта на едно сурово яйце, хвърлено от 2 метра или да построи устойчива кула от хартия, е екип, който може да се справи с всяка работна задача ефективно и успешно. Тази програма позволява на участниците да развият своята креативност и екипен дух и да постигат цели, които изглеждат трудни или дори невъзможни за индивида.

Снежна надпревара

Спортна/Строителна

От рано знаем, че ни е вродено да строим, да експериментираме и да се интересуваме как работят нещата около нас. Тази програма позволява на участниците да си припомнят удоволствието от създаването на нещо със собствените си ръце от добре подбрани подръчни материали. Такава дейност провокира въображението, запалва ентусиазма и стимулира креативните умове да създадат от една купчина необичайни материали цяла шейна.

Танци за душата

Спортна/Театрална

Общуването между хората е изкуство, което се разпростира не само чрез думи, но и чрез езика на тялото. Овладяването на различни и нови танцови умения повишава самочувствието и увереността. Чрез танците хората се сливат в общ ритъм, които ги обединява и сплотява.

Езда в полята

Екстремна

Усетете вятъра в косите, докоснете гривата на коня и почувствайте един древен съюз между животно и човек. Преживяването ще Ви впечатли и ще остави дълготраен спомен от едно уникално приключение, споделено с приятелите от офиса.