Facebook
  • Амейз Корпоративни Събития
  • +359 887 73 93 83
  • info@amaze.bg
  • Амейз Корпоративни Събития

  • +359 887 73 93 83

  • info@amaze.bg
Logo Amaze

Професионален коучинг

Коучингът отключва потенциал и го насочва в правилната посока.
Ваш партньор
На 100%

Какво е "Коучинг" и как можем да го използваме, за да просперираме?

Коучингът е полезен начин за развиване на умения и способности, както и за повишаване на производителността на хората. Той може също да помогне за справяне с проблеми и предизвикателства, преди те да станат големи проблеми.

Една сесия с коуч специалист обикновено се провежда под формата на разговор между коучът и клиента (един на един), където фокусът е върху подпомагането на клиента в откриването на отговори за себе си. В края на краищата, хората са много по-склонни да се ангажират с решения, които са дошли от тях самите, а не с идеи, които са им дадени наготово от другите.

В някои организации, коучинг специалистът бива възприеман като инструмент за корекция, използван само когато нещата са се объркали. Но в много съвременни компании, коучинг специалистът се счита за положителен и доказан подход за подпомагане на активните професионалисти да изследват своите цели и амбиции, да изграждат планове за действие и да постигат набелязаните върхове.

Коучинг специалистите на работното място не са съветници, психотерапевти, гурута, учители, преподаватели или консултанти. Те имат своята специфична роля и подход, въпреки че могат да използват и някои от уменията и средствата на горе изброените.

Най-общо, коучинг специалистите са квалифицирани хора, които работят с клиенти, за да се подобрят тяхната ефективност и производителност, и да им помогнат да постигнат пълния си потенциал. Коучингът работи най-добре, когато всички страни са наясно с причината за наемане на коуч специалист и когато те съвместно определят очакванията за това, какво искат да постигнат чрез коучинг.

Не спирайте да развивате себе си.

Ние от Амейз Корпоративни сСъбития сме насреща и можете да споделите своите идеи, нужди и концепции, за да можем да Ви препоръчаме Вашият точен специалист. Рагърнете своя потенциал по-бързо и в правилната посока.