Amaze logo
 • Амейз Корпоративни Събития

 • +359 887 73 93 83

 • info@amaze.bgLogo Amaze

Защо ние

Кратка история на “Амейз”

“Амейз Корпоративни Събития” е създадена от активен и силно мотивиран екип от професионалисти, чиято основна цел е предоставяне на качествени услуги на добри цени. От основаването на компанията сме осъществили проекти за групи от 5 до 2500 човека. Предлагаме иновативни и високоефективни услуги в сферата на Човешките Ресурси - Тиймбилдинг, Организация на фирмени събития, Тренинг/Обучения и Коучинг, или комбинации между изброените услуги. Държим на високото качество, бързата реакция, надминаване на очакванията, гъвкавост спрямо нуждите и желанията на клиентите и постигнати резултати. Нашето мото е “Вдъхновяваме Вашите успехи!”.

 • 7
  Години на пазара
 • 650
  Осъществени проекти
 • 85
  Различни
  тиймбилдинг програми
 • 30
  Професионални
  Обучения

Нашата видео визитка

Какво казват нашите клиенти

Нашите предимства

Можете да разчитате на “Амейз” за организирането, както на 2-3 часа активен тиймбилдинг, така и на всички детайли от цялостната организация на Вашето събитие.

Услугите в нашето портфолио са създадени изцяло в рамките на креативните ни колективи и са с доказана ефективност в практиката.

Професионализмът на екипа, искрената усмивка, зареждащата енергия, високата компетенция са в основата на едно успешно събитие.

Бързи и качествени реакции, отговорно отношение, уважение и разбиране към нуждите на клиента формират високата оценка на нашите клиенти.

При над 550 проекта за последните 7 години, се гордеем с всички тях и 98.7% положителна обратна връзка от клиенти.

Можем да Ви предложим различни разработени и тествани в практиката локации в България, Македония, Гърция, Сърбия, Румъния и други.

Организираме успешно, както малки, така и големи групи по специално разработени технологии на работа.

Запознайте се с екипа на Амейз

Антония

Основател

Красимир

Зам. Управител и Главен консултант

Вера

Мениджър бизнес развитие
Vasilena

Калина

Мениджър проекти
Nikol

Мира

Водещ/модератор

Ненчо

Водещ/модератор

Снежи

Модератор

Гери

Модератор/Фотограф

И всички останали от екипа на Амейз

Енергични и усмихнати професионалисти

Искате да се присъедините към нашия екип?

Ако сте амбициозни, енергични и позитивни; Ако сте ефективни и инициативни при изпълняването на поставените задачи; Ако имате възможност за чести пътувания и активно участие в тиймбилдинг и други събития; Ако умеете да работите съвместно с други професионалисти в името на нашите клиенти; Ако притежавате способността да комуникирате с други хора с усмивка и добро отношение като ги зареждате с позитивна енергия; Ако сте креативна личност и не на последно място, ако сте жадни за позитивни емоции и възможност да допринасяте за развитието на компанията;

Пишете ни на careers@amaze.bg