Amaze logo
 • Амейз Корпоративни Събития

 • +359 887 73 93 83

 • info@amaze.bgLogo Amaze

Защо ние

Кратка история на “Амейз”

“Амейз Корпоративни Събития” е създадена от активен и силно мотивиран екип от професионалисти, чиято основна цел е предоставяне на качествени услуги на добри цени. От основаването на компанията сме осъществили проекти за групи от 5 до 2500 човека. Предлагаме иновативни и високоефективни услуги в сферата на Човешките Ресурси - Тиймбилдинг, Организация на фирмени събития, Тренинг/Обучения и Коучинг, или комбинации между изброените услуги. Държим на високото качество, бързата реакция, надминаване на очакванията, гъвкавост спрямо нуждите и желанията на клиентите и постигнати резултати. Нашето мото е “Вдъхновяваме Вашите успехи!”.

 • 7
  Години на пазара
 • 650
  Осъществени проекти
 • 85
  Различни
  тиймбилдинг програми
 • 30
  Професионални
  Обучения

Нашата видео визитка

Какво казват нашите клиенти

Нашите предимства

Можете да разчитате на “Амейз” за организирането, както на 2-3 часа активен тиймбилдинг, така и на всички детайли от цялостната организация на Вашето събитие.

Услугите в нашето портфолио са създадени изцяло в рамките на креативните ни колективи и са с доказана ефективност в практиката.

Професионализмът на екипа, искрената усмивка, зареждащата енергия, високата компетенция са в основата на едно успешно събитие.

Бързи и качествени реакции, отговорно отношение, уважение и разбиране към нуждите на клиента формират високата оценка на нашите клиенти.

При над 550 проекта за последните 7 години, се гордеем с всички тях и 98.7% положителна обратна връзка от клиенти.

Можем да Ви предложим различни разработени и тествани в практиката локации в България, Македония, Гърция, Сърбия, Румъния и други.

Организираме успешно, както малки, така и големи групи по специално разработени технологии на работа.

Запознайте се с екипа на Амейз

Антония

Управител и основен водещ

Красимир

Зам. Управител и Главен консултант

Вера

Ръководител администрация

Стефани

Старши мениджър проекти

Кристина

Мениджър проекти
Vasilena

Калина

Мениджър проекти
Antoniya

Андреа

Специалист маркетинг
Ralitsa

Невена

Специалист маркетинг
Nikol

Мира

Водещ

Ненчо

Водещ

Снежи

Модератор

Гери

Фотограф

И всички останали от екипа на Амейз

Енергични и усмихнати професионалисти

Искате да се присъедините към нашия екип?

Ако сте амбициозни, енергични и позитивни; Ако сте ефективни и инициативни при изпълняването на поставените задачи; Ако имате възможност за чести пътувания и активно участие в тиймбилдинг и други събития; Ако умеете да работите съвместно с други професионалисти в името на нашите клиенти; Ако притежавате способността да комуникирате с други хора с усмивка и добро отношение като ги зареждате с позитивна енергия; Ако сте креативна личност и не на последно място, ако сте жадни за позитивни емоции и възможност да допринасяте за развитието на компанията;

Пишете ни на careers@amaze.bg