Facebook
  • Амейз Корпоративни Събития

  • +359 887 73 93 83

  • info@amaze.bgLogo Amaze

Нашите препоръки


Специалист човешки ресурси,
Hewlett Packard

"Много ми харесаха настроението, идеята, водещите, проактивността във всичко, което правите. Това, че сте толкова млад екип само прави всичко още по-достойно за уважение и възхищение!"

Регионален мениджър,
Allianz Bank Bulgaria

"Екипът на Амейз съумя да завладее интереса на екипите, да предаде своята енергия на тях и да осигури едно незабравимо събитие, което се помни и до днес."


Отдел човешки ресурси,
Райфайзенбанк

"Имаме радостта да работим с екипа на Амейз многократно през годината. Всеки път те съумяват да надминат очакванията и да отговорят на високите ни стандарти за качество!"

Главен маркетинг мениджър,
Ok Supertrans

"Благодарим на професионалистите от Амейз за качествените обучения, които проведоха за нашите екипи. Наблюдаваме реално постигнати резултати и положителна дългосрочна промяна."


Главен ЧР специалист,
Metro Cash & Carry

"След проведеното събитие за 300 човека, с удоволствие препоръчваме екипа на Амейз като организатор на корпоративно събитие. Поставените цели бяха постигнати, както и прекрасни спомени генерирани."

Отдел развитие,
KCM 2000 Group

"Внимателно избираме своите партньори и трудно се доверяваме. След проведеното за нас събитие вече сме уверени, че можем да разчитаме на Амейз да се представят прекрасно."