Facebook
  • Амейз Корпоративни Събития

  • +359 887 73 93 83

  • info@amaze.bg
  • Език/Language:Logo Amaze

ОНЛАЙН тиймбилдинг програми

Коледно парти онлайн

Коледно парти онлайн


Коледното празненство за екипа може да бъде нещо различно и неочаквано интересно. В деня на събитието може да бъде организирано:
->Онлайн изпълнители, музиканти и артисти;
->Весели онлайн активности, викторини и игри;
->Доставка на вино и топли хапки до адрес в точен час малко преди събитието;
->Награди и подаръци, доставени до всеки участник индивиуално преди или след играта;
->Професионален водещ, модератори и технически екип;

Опознай екипа, за да го обикнеш

Опознай екипа, за да го обикнеш


Когато опознаем колегите по интересен и забавен начин, когато споделим информация за наш талант или нещо, с което се гордеем, под формата на игра, е много по-лесно да бъдем и сериозни, както и ефективни заедно след това. Виртуалният тиймбилдинг, наречен “Опознай екипа, за да го обикнеш”, има за цел да разведри Вашите колеги по време на работата от вкъщи с няколко интересни предизвикателства, които са с цел опознаване. Резултатите са както забавни, така и носят дълготрайни ползи за екипната работа дори от разстояние. Всичко се провежда чрез дигитални инструменти, координира се от водещ и оставя приятни спомени.

Откриватели и иноватори

Откриватели и иноватори


Готови ли сте да се впуснете в истинско онлайн съревнование с Вашите колеги и да се разсеете от обичайния работен ден с една пълна доза приключения, които включват откриване на улики, решаване на загадки, генериране на новаторски идеи и впрегне на инженерната Ви мисъл до краен предел? Програмата "Откриватели и иноватори" има за цел да Ви потопи в едно авантюристично приключение, което комбинира любопитство, ориентиране, спортен хъс и стимулира качества като решителност, наблюдателност, съобразителност и работа в екип.

Детективи на местопрестъплението

Детективи на местопрестъплението


Потопете се в едно уникално историческо разследване, в което ще бъдете част от екип опитни детективи, опитващи се да разгадаят истинска мистерия. Ще получите всички необходими улики и насоки, но ще трябва да ги разрешите заедно със своя отбор, за да откриете извършителя. Няма престъпление без улики. Просто трябва да ги откриете и разшифровате. Бъдете бдителни и внимателни, следвайте насоките на своя водещ и разгадайте вековната загадка!

В страната на пъзелите

В страната на пъзелите


Ако мислите, че на Алиса й е било забавно в Страната на Чудесата, потопете се с нас в Страната на Пъзелите! Бъдете част от отбор, който ще се пребори успешно с поредицата от пъзели, които сме Ви подготвили. От онлайн пъзели за отборно подреждане, през ребуси, въпросници и дори пъзели във Вашето собствено обкръжение. След тази игра освен заредени с много положителна емоция, няма да има пъзел, който да Ви се опъне.

Комуникационни игри

Комуникационни игри


Това е една от най-харесваните ни нови игри, която ще потопи Вас и Вашия екип в поредица от добре помислени, динамични и забавни игри за комуникация. Освен много смях и забавление, всеки от Вас ще вземе със себе си и нови умения за комуникация, разбиране за важността на обратната връзка и правилното предаване на съобщения. Програмата "Комуникационни игри" е иновативен продукт за всеки клиент с големи амбиции за качествено онлайн забавление.

Барман за един час

Барман за един час


Няколко дни преди събитието всеки от Вас ще получи пакет с всичко необходимо за една уникална барманска среща. В пакета ще бъде включен шейкър, бармански лъжици, рецепти и инструкции и много други. От Вас се искат само няколко безалкохолни напитки и любимият Ви алкохол. Нашите професионални бармани ще Ви покажат завидни умения, ще Ви предадат знания и опит, за да можете да впечатлите всеки в своя дом. Заповядайте. Отворено е.

Винен маратон у дома

Винен маратон у дома


Когато дългоочакваната пратка пристигне, ще видите колекция от червени или бели вина, които ще са в основата на веселото събитие, което Ви предстои. Нашият професионален барман и сомелиер ще Ви разкаже за получените вина, ще кординира съвместната дегустация, ще проведе няколко забавни викторини и ще изпълни времето на тиймбилдинг играта с много стойност и веселие.

Кулинарна треска

Кулинарна треска


В условия на оставане у дома и работа от вкъщи, идва време, в което идеите за готвене или поръчка на храна са към своя край. Тогава е време да Ви изпратим пакет с някои ключови подправки, инструкции и рецепти, както и кулинарни подаръци и с Ваша помощ при набавянето на основните продукти да създадем кулинарни шедьоври заедно. Всичко от три степенно меню, през десерти до украсяване на Коледни сладки е възможна посока в тази уникална програма.

Лагерен огън

Лагерен огън


Колкото по-невероятно звучи един проект, толкова по-прекрасно е, когато го изживееш заедно със своя отбор. За времето на активността, ще се пренесете от стаята, в която се намирате пред своя компютър, до лагерен огън с колегите, където ще се стоплите на пламъка, ще изпечете своя маршмелоу, ще споделите някоя страшна история, ще минете през някое и друго предизвикателство и ще се пренесете в друг свят. Свят на приказни емоции с колеги и весело разчупване на рутината.

Работилничка за украса и радост

Работилничка за украса и радост


Всеки участник получава в уречения ден пакет с материали, които включват прозрачни и бели играчки за елха, боички и креди, подръчни материали, материали за направата на коледни картички и други. В рамките на играта професионален художник разказва тънкости от занаята и показва интересни начини за работа с получените материали. Всички участват с удоволствие, защото ще им остане прекрасен спомен от активността, могат веднага след нея вече да украсят дома, а и ще имат нови и интересни умения.

Фото лов у дома

Фото лов у дома


Време е да разведрим малко работната обстановка у дома и да се забавляваме с колегите си по един нестандартен начин, който със сигурност ще остави незабравими спомени след това. Екипът на Амейз Ви предизвиква да тръгнете на един приключенски Фото лов у дома. Този виртуален тиймбилдинг ще Ви даде възможността да се потопите във фото приключение, в което ще получите забавни задачи и ще трябва да уловите колоритни моменти от Вашето ежедневие. Накрая най-добрите снимки могат да се използват за издаване на фирмен албум или фирмен календар.

Щрихи и рими

Щрихи и рими


Виртуален тиймбилдинг, в който ще си проличи доверието и ефективността на екипа, когато трябва да действа заедно. Всички участници като едно цяло трябва да пресъздадат схема, която олицетворява целите, идеите и стремежите на компанията. Крайният резултат ще бъде истински шедьовър, олицетворяващ общите усилия. В последствие ние ще го сглобим и можете да го окачите в офиса за спомен. Веднъж разделени по двойки, едната част от участниците става навигатори, а другата - изпълнители. Доверявайки се на своите съотборници, изпълнителите трябва да слушат внимателно инструкциите и само с вербално описание да направят схема, която никога не са виждали. Това е много интересна практика с нестандартни и непредсказуеми резултати, на които всички дружно ще се радват след това. А след това с общи усилия екипа ще създаде фирмена поема “Предай нататък”, която доста често се превръща в “Развален телефон”.

Бизнес симулация "На самотен остров"

Бизнес симулация "На самотен остров"


Бизнес симулацията позволява преплитане на фирмени ценности, мисия и цели за предаване на структурирано послание до участниците. Когато е поднесена под формата на онлайн предизвикателство, участниците ще се чувстват още по-комфортно да разкрият своя потенциал и да впрегнат всичките си умения, за да създадат креативен план, поставени в ситуация с ограничени ресурси. В този онлайн тиймбилдинг членовете на екипа получават сценарий, който ги потапя в една хипотетична ситуация, че са попаднали на безлюден остров с няколко свои колеги и трябва да изградят цялостна стратегия за оцеляване. Идеята е в рамките на един отбор да се генерират максимално много креативни решения по повод планиране на ограничени ресурси. Да се изготви стратегия, която да е аргументирана и добре обмислена, а след това да се представи и пред останалите отбори. Успехът на проекта се определя от доброто планиране, правилната стратегия и комуникация.

Организирайте иновативен онлайн тиймбилдинг за Вашия екип

За да организираме проект за Вас, е достатъчно да заявите интерес по избран от Вас начин. Очакваме Ви.

Свържете се с нас