Facebook
  • Амейз Корпоративни Събития

  • +359 887 73 93 83

  • info@amaze.bg
  • Език/Language:Logo Amaze

ОНЛАЙН тиймбилдинг програми

Опознай екипа, за да го обикнеш

Опознай екипа, за да го обикнеш


Когато опознаем колегите по интересен и забавен начин, когато споделим информация за наш талант или нещо, с което се гордеем, под формата на игра, е много по-лесно да бъдем и сериозни, както и ефективни заедно след това. Виртуалният тиймбилдинг, наречен “Опознай екипа, за да го обикнеш”, има за цел да разведри Вашите колеги по време на работата от вкъщи с няколко интересни предизвикателства, които са с цел опознаване. Резултатите са както забавни, така и носят дълготрайни ползи за екипната работа дори от разстояние. Всичко се провежда чрез дигитални инструменти, координира се от водещ и оставя приятни спомени.

Фото лов у дома

Фото лов у дома


Време е да разведрим малко работната обстановка у дома и да се забавляваме с колегите си по един нестандартен начин, който със сигурност ще остави незабравими спомени след това. Екипът на Амейз Ви предизвиква да тръгнете на един приключенски Фото лов у дома. Този виртуален тиймбилдинг ще Ви даде възможността да се потопите във фото приключение, в което ще получите забавни задачи и ще трябва да уловите колоритни моменти от Вашето ежедневие. Накрая най-добрите снимки могат да се използват за издаване на фирмен албум или фирмен календар.

Откриватели и иноватори

Откриватели и иноватори


Готови ли сте да се впуснете в истинско онлайн съревнование с Вашите колеги и да се разсеете от обичайния работен ден с една пълна доза приключения, които включват откриване на улики, решаване на загадки, генериране на новаторски идеи и впрегне на инженерната Ви мисъл до краен предел. Е, така написано звучи леко страшно, но не се плашете, защото онлайн тиймбилдинг програмата "Ловци на приключения"/ "Откриватели и новатори" има за цел преди всичко да Ви потопи в едно авантюристично приключение, което комбинира любопитство, ориентиране, спортен хъс и стимулира качества като решителност, наблюдателност, съобразителност и работа в екип. Успешното преминаване на всеки етап осигурява на ентусиастите улика за продължаване напред и така до самата победа. Хайде на лов!

Бизнес симулация "На самотен остров"

Бизнес симулация "На самотен остров"


Бизнес симулацията позволява преплитане на фирмени ценности, мисия и цели за предаване на структурирано послание до участниците. Когато е поднесена под формата на онлайн предизвикателство, участниците ще се чувстват още по-комфортно да разкрият своя потенциал и да впрегнат всичките си умения, за да създадат креативен план, поставени в ситуация с ограничени ресурси. В този онлайн тиймбилдинг членовете на екипа получават сценарий, който ги потапя в една хипотетична ситуация, че са попаднали на безлюден остров с няколко свои колеги и трябва да изградят цялостна стратегия за оцеляване. Идеята е в рамките на един отбор да се генерират максимално много креативни решения по повод планиране на ограничени ресурси. Да се изготви стратегия, която да е аргументирана и добре обмислена, а след това да се представи и пред останалите отбори. Успехът на проекта се определя от доброто планиране, правилната стратегия и комуникация.

Щрихи и рими

Щрихи и рими


Виртуален тиймбилдинг, в който ще си проличи доверието и ефективността на екипа, когато трябва да действа заедно. Всички участници като едно цяло трябва да пресъздадат схема, която олицетворява целите, идеите и стремежите на компанията. Крайният резултат ще бъде истински шедьовър, олицетворяващ общите усилия. В последствие ние ще го сглобим и можете да го окачите в офиса за спомен. Веднъж разделени по двойки, едната част от участниците става навигатори, а другата - изпълнители. Доверявайки се на своите съотборници, изпълнителите трябва да слушат внимателно инструкциите и само с вербално описание да направят схема, която никога не са виждали. Това е много интересна практика с нестандартни и непредсказуеми резултати, на които всички дружно ще се радват след това. А след това с общи усилия екипа ще създаде фирмена поема “Предай нататък”, която доста често се превръща в “Развален телефон”.

Организирайте иновативен онлайн тиймбилдинг за Вашия екип

За да организираме проект за Вас, е достатъчно да заявите интерес по избран от Вас начин. Очакваме Ви.

Свържете се с нас