Facebook
  • Амейз Корпоративни Събития

  • +359 887 73 93 83

  • info@amaze.bgLogo Amaze

Тиймбилдинг програми

На лов за легенди и съкровища

Приключенска

Навсякъде по света има скрити съкровища, описани в приказни легенди. Освен легендите, ние имаме и конкретни улики, които да Ви отведат към тях. Ще успеете ли да ги откриете?
"Ловът на съкровища и легенди" е изключително вълнуваща, интерактивна и полезна тиймбилдинг програма. Екипите следват разнообразни улики и преминават препятствия по своя път. Разгледайте историческа местност или половувайте сред природата.

Пишете ни

Фирмена Олимпиада

Спортна

Може да сте гледали Олимпийските игри по телевизията, но колко от Вас са имали възможност да участват и то в невиждани и иновативни дисциплини? От нас олимпийския огън, а от Вас - медалите!
Нашите спортни тиймбилдинг програми съчетават по оригинален начин разнообразни дисциплини, които въвличат всеки един участник пълноценно и подпомагат чувствително отборния дух. Движението е щастие, борбеният дух – мотивация, а победата – еуфория.

Пишете ни

Академия за шпиони

Приключенска

Достатъчно хитри, досетливи и храбри ли сте, за да бъдете шпиони? Попаднали сте в академия за таланти в шпионския свят и ще трябва да се докажете. Имайте предвид, че това е доста интересен и пристрастяващ занаят. Но също така не е и никак лесен.
Участниците се разделят на няколко отбора, за да разследват мистерия. Те разкриват улики, решават логически главоломки, измъкват се от тайни помещения, за да достигнат до така желаната цел – истината.

Пишете ни

Училище за магия

Приключенска

Много от нас израснаха с книгите на Дж. К. Роулинг за Хари Потър и магическия свят, в който той живее и расте. Мистерии, заклинания, добри приятели и много въображение изграждат този свят. Оказва се, че идеите от книгата са перфектни за една още по-магическа тиймбилдинг програма. Добре дошли. Пътят минава през перон 9 и 3/4

Пишете ни

"Escape office" турнир

Приключенска/Креативна

Програмата “Escape office” турнир осигурява на Вас и Вашия екип едно уникално преживяване в рамките на собствения Ви офис.
Екипът ни ще преобрази избрано от Вас работно пространство в арена за приключения и ще изправи Вашите колективи пред предизвикателството да разрешат тайните на една или няколко “Escape” стаи за 60 минути всяка.

Пишете ни

Шедьоври на колела

Строителна/Креативна

За повечето хора купчината, изсипана пред Вас, е просто купчина отпадъци. Но за Вашите креативни умове това е всичко, което Ви е нужно, за да създадете цяла кола. А защо не и ракета!?
Участниците се разделят на екипи, които разполагат с нетипична комбинация от материали, които на пръв поглед не са части от нищо. Но с малко креативност, те могат да бъдат събрани в инженерни шедьоври.

Пишете ни

Хавайско парти и барман за един ден

Строителна/Креативна

Отборите разполагат с богата комбинация от материали, с които трябва да построят и украсят свой тематичен бар. След като отборите построят своя шедьовър, те го представят пред своите колеги и са готови за втория етап – приготвяне на два основни коктейла и два шота.

Пишете ни

Регата във водата

Строителна/Креативна

На брега на езерото или морето, когато сме заобиколени от подръчни материали и важна мисия, нашето въображение се развихря. Учудващо е как екип от мотивирани колеги могат да сътворят цели лодки за ограничено време и даже успешно да прекосят водата до своята крайна цел - победата!

Пишете ни

Трасето на Индиана Джоунс

Приключенска/Спортна

Защо само на Индиана Джоунс да му е весело с толкова много приключения, предизвикателства, артефакти и какво ли още не. Е, ние организираме подобно трасе и за Вас. Ще се справите ли толкова добре колкото известния герой?
Това е весела и активна програма, която включва няколко етапа и различни изпитания, които участниците трябва да преминат като отбор.”

Пишете ни

Прабългарски бойци

Приключенска/Спортна

Отстрелвали ли сте мишена с лък? Забивали ли сте копие? Знаете ли как се държи щит, меч, бич? Всеки древен войн е бил захранван с тези умения. И вие сте потомци на войни.
Малко хора са имали възможността да изпробват толкова разнообразни древни оръжия, да бъдат част от бойна група и да превземат крепост. Ентусиазмът и радостта, с които се възприема тази тиймбилдинг програма, са заразителни.

Пишете ни

Заедно Да Изживеем традициите на България

Креативна

Богатството на българската история и традиции е мистично, вълнуващо и крие своите тайни. Всеки от нас е чел, чувал е и е изживявал някои традиции. Но никога не е било в толкова голямо разнообразие, добре организирано и заедно с всички свои колеги. Потопете се с колеги в четири различни популярни обичаи за страната ни, модерирани под формата на предизвикателства.

Пишете ни

Дартс турнир за шампиони

Спортна

Прекрасно балансирания турнир по Дартц предоставя възможност на всички участващи да преминат през три динамични и забавни етапа, свързани с едноименната и обичана стрелкова игра. Те ще могат да тестват своите късмет, точност и дори креативност докато печелят точки и почнания за своя отбор. Водещ ще представи кратка история за този интересен спорт и отборите са готови за съревнованието. Готови ли сте да поразите целта?

Пишете ни

Приключенията на Гъливер

Приключенска

В една приказка, позната ни от деца, можем да бъдем в ролята на веселия екип, който има възможност да изпробва вещите на посетилия ги великан - гигантски плажни топки, мега пъзели, дженга игра и други, както и да се почувства като великан сред малки крепости и територии.

Пишете ни

Разбивачи на рекорди

Приключенска/Креативна

Всеки попада от време на време на някой нов покорен рекорд в новините, социалните медии или по радиото. Понякога рекордите са забавни, друг път шокиращи, но винаги любопитни. Едно е, обаче, човек да се бори да подобри рекорд сам и съвсем друго е да бъдеш част от отбор и успех след успех да пишете нова книга на Гинес.

Пишете ни

Светлините на Бродуей

Театър/Артистична

Малко хора са имали възможността да участват в театрална пиеса или холивудски филм. И малко от нас знаят колко е креативен, забавен и колективен процесът по създаване на една такава продукция. Още по-малко подозират какво е удоволствието да представиш труда си пред колеги и приятели. Тази програма Ви дава тази възможност.

Пишете ни

Разказ в кадри от Холивуд

Кино/Театрална

Ако ви дадем камера, микрофони, режисьорски стол, терен, светлини, високоговорител и тема, можете ли да създадете следващия бестселър? Заповядайте на снимачната площадка с нас.
Това е програма, която забавлява и сплотява екипите по един невероятен начин. Някога представяли ли сте се в ролята на актьор или пък сценарист, режисьор? „Светлините на Холивуд” Ви дава поле за изява и възможност да разкриете никому неподозиращи таланти.

Пишете ни

Майстори на 3-степенното меню

Кулинарна

Почти всеки знае как да пържи яйца. А нещо по-екзотично и оригинално като кокосов ориз с гарнитура от морски филизи? Изненадайте себе си и приятелите си като научите нужните тайни и рецепти.
В тази тиймбилдинг програма ще научите нови и интересни факти за готвенето, ще изпробвате своите възможности и заедно с колегите ще приготвите най-вкусния обяд или вечеря.

Пишете ни

Веселите сладкари

Кулинарна

Всяка диета рано или късно свършва. И тогава е хубаво да се поглезим с някой оригинален десерт. Най-добре е, ако рецептата за този десерт сме я научили, докато сме се забавлявали с колеги на някое интересно място, в приятен пролетен ден, докато сме пробвали шоколади, кремове, плодове и другите прекрасни съставки на този десерт.
Колективните проекти по приготвяне на сладкиши изумително много сплотяват екипите и създават позитивни емоции.

Пишете ни

Модни дизайнери

Креативна

Тази програма позволява на участниците да си припомнят удоволствието от създаването на нещо със собствените си ръце и с подръчни материали.
Творческата дейност активира въображението, запалва ентусиазма и събужда креативността на хората да създадат от една купчина необичайни материали и платове цял тоалет.

Пишете ни

Шест сетива

Креативна

Човек е надарен с 5 сетива - слух, зрение, допир, обоняние, вкус. Някои твърдят, че има и шесто чувство - интуиция. Заповядайте да изпитате сетивата си с нашите предизвикателства.
Тази програма комбинира 6 етапа, през които преминава всеки отбор. Те са обвързани с едно от 6-те човешки сетива. Всеки екип печели точки спрямо представянето си. Печелят участниците, които имат най-развита осезаемост.

Пишете ни

Сървайвър

Спортна/Приключенска

Обичате да се впускате в различни приключения? Обичате чувството, когато кръвта Ви кипи от адреналин? Тогава несъмнено трябва да се включите в “Сървайвър”! Тази програма позволява на участниците да подложат на изпитание своята борбеност и воля за победа, но и спомага за подобряването на екипната им дейност, стратегическото планиране и разбиране за отбора. Ентусиазъм, целеустременост и огромна доза авантюризъм са вплетени в предизвикателствата, пред които ще Ви подложи “Сървайвър”!

Пишете ни

Щрихи и рими

Креативна/Артистична

Заедно със своя отбор, нарисувайте на своето бяло платно цветна частица от картина. Дори да не знаете коя е картината, трябва да прерисувате своята част точно. Когато всички са готови, ще сглобите всеки пиксел на съответното му място за да видите Вашето произведение на изкуството, създадено от общите Ви усилия. Можете да го вземете в офиса си!

Пишете ни

С любов за децата

Социална отговорност

Тази програма предоставя на Вашите служители възможността да се сплотят като екип чрез благотворителен акт от най-високо ниво - към деца, лишени от родителски грижи. Нищо не оставя такова удовлетворение у човека като това да направи едно добро дело към деца, които мечтаят за малко внимание и усмивки. Такава програма се запомня добре и има дълготраен ефект.

Пишете ни

Да направим добро

Социална отговорност

Тази тиймбилдинг програма предоставя на Вашите служители възможността да се сплотят като екип чрез благотворителен акт от най-високо ниво - да засадят дръвче. Удовлетворението от това да дадеш нов живот на природата и да обогатиш “белите дробове” на обществото, в което живееш, е несравнимо изживяване и ценност. Зелената ни програма оставя трайни спомени у всички участници, които биват свързани от силно емоционално преживяване.

Пишете ни

Добрина на колела

Социална отговорност

Какво по-сплотяващо може да има от съвместна дейност по сглобяване на детско колело, което да бъде дарено на дете? И това не е всичко. Частите за колелото ще бъдат скрити зад няколко предизвикателства, отборни викторини, креативни трудности и други. След като откриете всички части и инструкции, ще дадете свобода на естествената любов у човека да твори с ръцете си, да създава и да си донася радост чрез подарък към ближния.

Пишете ни

Фестивал на талантите

Музикална/Театрална

Нека всички заедно се впуснем в едно уникално преживяване. Всеки екип се съсредоточава в определен талант, който да развие и да представи на сцената на фестивала – рисуване, театър, забавен скеч, хорово пеене, танцова хореография или изпълнение с музикални инструменти. Участниците получават всичко необходимо за своята подготовка – оборудване, материали и насоки от професионалист в областта. Остава да развихрят креативността си!

Пишете ни

Снежна надпревара

Спортна/Строителна

От рано знаем, че ни е вродено да строим, да експериментираме и да се интересуваме как работят нещата около нас. Тази програма позволява на участниците да си припомнят удоволствието от създаването на нещо със собствените си ръце от добре подбрани подръчни материали. Такава дейност провокира въображението, запалва ентусиазма и стимулира креативните умове да създадат от една купчина необичайни материали цяла шейна.

Пишете ни

Мост към бъдещето

Креативна/Строителна

Добре дошли в бъдещето. Заедно със своя екип ще разполагате с ограничено време, за да измислите най-добрия дизайн за част от мост, по който да премине Вашият електрически автомобил. Не само трябва да работите добре заедно, но трябва да комуникирате и с другите отбори, за да съедините всички части от моста. С общи усилия ще прекосите настоящето към бъдещето!

Пишете ни

Бизнес симулация - МИСИЯ ПО ЗАСЕЛВАНЕ НА МАРС

Бизнес

Бизнес симулацията акцентира върху разкриването на лидерския потенциал. Нужно е да се взимат колективни решения, да се взаимодейства с други отбори, да се планира правилно и да се прилага финансова стратегия, за да могат отборите да се придвижат към крайната цел.
Тази програма не предвижда излитане със совалка към Марс, но пък изгражда перспективното мислене и води до разширяване хоризонта на правилните решения, които всеки служител взема за развитието на своята фирма. Бизнес симулацията се провежда под формата на игра, в която колективните решения са от ключово значение за разпределението на наличните блага, разширяването на дейността и увеличението на ресурсите на екипа им.

Пишете ни

Бизнес симулация - Териториална експанзия

Бизнес

Бизнес симулацията акцентира върху екипната работа и правилното планиране на ресурсите. Нужно е да се взимат колективни решения, да се взаимодейства с други отбори, да се планира правилно и да се прилага финансова стратегия, за да могат отборите да се придвижат към крайната цел.
Всеки отбор стартира играта в определена държава с равно количество ресурси. Целта е да се завоюват, колкото се може повече държави на картата, които да донесат възможно най-много приходи на Вашия екип. По време на играта трябва да вземете максимално верни решения, за да усъществите най-успешните сделки, защото благодарение на бизнеса си Вие може да станете победители.

Пишете ни